top of page

🚀 GAMMA België "on track" met "ECHT SAMEN" Aanwezigheidsbeleid! 🌟

Bijgewerkt op: 9 dec. 2023


Onlangs werkten 9 toegewijde medewerkers van Gamma Belgium samen tijdens 5 inspirerende workshops om een nieuw aanwezigheidsbeleid vorm te geven, passend bij de kernwaarden en visie van de organisatie: "ECHT SAMEN".

🤝 Dit beleid richt zich op open communicatie over gezondheid en welzijn op verschillende momenten. Het doel? Uitval door ziekte voorkomen en medewerkers enthousiast en gemotiveerd houden. Het is een gezamenlijke verantwoordelijkheid van alle teamleden, leidinggevenden en het management.

🔄 In het kader van "ECHT SAMEN" werd een doordachte workflow ontwikkeld om medewerkers die om gezondheidsredenen uitvallen te ondersteunen. Het draait om het behouden van de verbinding en, waar mogelijk, het vergemakkelijken van een soepele terugkeer naar het werk. De nadruk ligt op het voorkomen van terugval door middel van coaching en ondersteunende maatregelen.

🙏 Track Abilities blikt tevreden terug op dit waardevolle traject. Maar dit is pas het begin! We kijken uit naar de vervolgtrainingen voor leidinggevenden en winkelmanagers. Deze trainingen zullen hen uitrusten met de vaardigheden om vroegtijdig signalen van dreigende uitval te detecteren en effectieve, empathische gesprekken te voeren.

🌷 Dank aan Carolien Bluys, Chantal Eberson, Joyce Gamby, Fabienne Van Neer, Peter Boiten, Kenny Rogiers, Nele Weyn, Fleur Tuithof-Zwartelé, Jill Colson, en Silas Aerts voor jullie waardevolle bijdragen aan dit traject. Samen maken we "ECHT SAMEN" een succes!


Wil je meer weten over een bedrijfseigen aanwezigheidsbeleid of een training voor leidinggevenden? Mail ons met je vraag: info@trackabilities.be

dit is een voorbeeld van een aanwezigheidsbeleid
voorblad rapport aanwezigheidsbeleid gamma belgië

Strategische groep medewerkers van Gamma die samen met Track Abilities het bedrijfseigen aanwezigheidsbeleid uittekende.
Strategische groep medewerkers van Gamma die samen met Track Abilities het bedrijfseigen aanwezigheidsbeleid uittekende.

De T van Track Abilities om succes te vieren voor het behalen van het aanwezigheidsbeleid van Gamma.
De T van Track Abilities om succes te vieren voor het behalen van het aanwezigheidsbeleid van Gamma.


7 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


bottom of page