top of page

Voordelige dienstverlening met de werkbaarheidscheque

De Vlaamse Overheid wilt stimuleren om in te zetten op werkbaar werk. De doelstelling is om arbeidsomstandigheden binnen Vlaamse bedrijven duurzaam te verbeteren. Track Abilities beschikt over een kwaliteitslabel van het domein Werk en Sociale Economie, waardoor je 60% van de kostprijs terugkrijgt in de vorm van een subsidie.Om de knelpunten binnen werkbaar werk rond te krijgen, voorziet de Vlaamse Overheid een subsidie voor bedrijven die ondersteuning vragen om ze aan te pakken. Dit wordt georganiseerd via het systeem van werkbaarheidscheques. Deze tegemoetkoming bedraagt 60% van het bedrag (met een maximum van €10.000) voor elke onderneming die gevestigd is binnen het Vlaamse Gewest.


De ondersteuning kan dienen om initiatieven zoals een werkbaarheidsplan, competentieversterking op bedrijfsniveau of psychosociaal welzijn te financieren.


Werkbaarheidscheques kunnen enkel gebruikt worden bij samenwerking met geregistreerde dienstverleners van de kmo-portefeuille en dienstverleners met een kwaliteitsregistratie van Werk en Sociale Economie. Track Abilities beschikt over deze registratie.


Meer info over de aanvraagprocedure vind je op deze pagina op de website van de Vlaamse Overheid.

27 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page